TEREN DE VANZARE BUTIMANU - 20 KM BUCURESTI
TEREN DE VANZARE IN LOCALITATEA BUTIMANU, SITUAT PE DN1A LA 20 KILOMETRI DE BUCURESTI, INTRAVILAN, IN ZONA REZIDENTIALA, UTILITATI, ACTE COMPLETE, IDEAL VILA SAU PARCELARE PENTRU ANSAMBLU DE VILE, 14 EURO/MP, TEL: 0746 585 928.
Perspective Teren

- Terenul este ideal pentru parcelare, avand o forma de patrulater alungit, putand fi astfel usor de impartit in loturi multiple, pentru constructii in regim propriu sau ansamblu rezidential. Drumul de servitute, dealungul uneia din laturile terenului, devine astfel o necesitate evidenta.
- Un alt aspect important este prezenta terenului in totalitate in intravilan, cu vecinatati construite, beneficiind de toate prevederile Planului Urbanistic Zonal (PUZ) in vigoare. Mai mult, pe teren exista deja o constructie din lemn si caramida, cu toate aprobarile necesare, care va fi cedata gratuit odata cu achizitionarea acestuia!
- Utilitatile reprezinta un alt atu important al acestui teren. Gardul imprejmuitor din lemn si plasa metalica, cu postament betonat, poarta si podul de acces auto pe proprietate, fantana adanca din tuburi de beton, cu apa limpede si rece, testata microbiologic, instalatia electrica noua, terenul gazonat, pomii fructiferi, gradina de flori sunt doar cateva din facilitatile care speram sa va convinga! Mai mult, in localitate exista lucrari in desfasurare pentru gaz metan, apa curenta si canalizare!
Perspective Zona

- Poate ca principalul atu al zonei este apropierea de Bucuresti!... Acest lucru face ca localitatea (respectiv terenul) sa intre in proiectul de Zona Metropolitana a Bucurestiului. Aspectul acesta a sporit substantial interesul marilor dezvoltatori imobiliari, care in prezent desfasoara in zona ample proiecte rezidentiale, industriale si logistice. Dealtfel, dezvoltarea puternica a infrastructurii zonale este iminenta, odata cu extinderea continua a capitalei.
- Drumul National 1A, care leaga Ploiestiul de Bucuresti a intrat si el in atentia autoritatilor locale, care au inceput desfasurarea unui proiect de modernizare a acestuia prin extinderea la 2 benzi pe sens, accesul catre Bucuresti devenind astfel rapid si facil.
- Foarte importante pentru dezvoltarea pe termen mediu a zonei este Proiectul Autostrazii Bucuresti - Brasov. Practic, actualul DCL 56 urmeaza sa fie transformat in centura de legatura intre Autostrada Bucuresti - Brasov si Autostrada Bucuresti - Ploiesti.
- Nu in ultimul rand zona are un potential natural deosebit. Suprafetele impadurite sunt mari si des intalnite, cea mai apropiata la 1,5 Km, salbele de lacuri si baltile sunt si ele atractii importante pentru agrement, in Butimanu si Peris, cele mai apropiate la 2 Km. O vale cu apa curgatoare la 300 m.
GENERALITATI:
- teren plat, intravilan.
- vecinatati construite.
- fantana.
- instalatie electrica.
- gard imprejmuitor.
- poarta si pod acces sosea.
- 100 pomi fructiferi.
- flori.
- padure: la 1,5 Km.
- vale: la 0,3 Km.
- lacuri: la 2 Km (Balti Butimanu, Peris).
CAI DE ACCES:
- DN1A si 500 m DCL 56.
- Transport in comun din Bucuresti
din 30 in 30 minute.
DOCUMENTATIE:
- Contract de Vanzare-Cumparare.
- Cadastru.
- Carte Funciara.
- Rol Agricol si Fiscal.
- Numar Postal.
- Contract furnizare energie electrica.
PERSPECTIVE:
- Teren inclus in proiectul de Zona Metropolitana
a Bucurestiului.
- Proiecte in desfasurare pentru gaz metan, apa
curenta, canalizare.
Orange: 0746. 585. 928
Vodafone: 0733. 220. 340
Cosmote: 0768. 303. 344
ACASA   |   PERSPECTIVE   |   CONTACT
- Proiect de modernizare DN1A in sosea cu 2
benzi pe sens.
- Proiect de transformare a DCL 56 in sosea de
legatura (centura) intre Autostrada Bucuresti -
Pitesti si Autostrada Bucuresti - Brasov.
- Posibilitate parcelare / construire / investitii.
- Cartiere rezidentiale vaste (de vile) in zona.
Teren de vanzare, teren pentru vanzare, vanzare teren, DN1A, DCL56, Butimanu, Lucianca, Buftea, Mogosoaia, Chitila, Crevedia, Peris, teren, casa, vila, constructie, construibil, gradina, teren langa Bucuresti, teren aproape de Bucuresti, teren ieftin, teren de la proprietar, direct proprietar, vanzare teren fara intermediari, parcela, parcelare, intravilan, teren intravilan, utilitati, gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, plan urbanistic, certificat de urbanizm, POT, CUT, PUZ, teren in zona rezidentiala, acte complete, certificat de proprietate, carte funciara, rol agricol si fiscal, cadastru, cadastrare, vecini, vecinatati construite, fantana, gard imprejmuitor, poarta acces, pod acces, pomi fructiferi, teren cu livada, gazon, peluza, padure, vale, lac, lacuri, salba de lacuri, Lac Butimanu, Lac Peris, Zona Metropolitana, Zona Metropolitana a Bucurestiului, Autostrada Bucuresti - Ploiesti, Autostrada Bucuresti - Pitesti, Autostrada Bucuresti - Brasov.